Tuesday, May 17, 2011

Tonårshångel

Kurvorna fortsätter och nu är på jag är jag mest på kelhumör. Jag vill hånglas så där som man gjorde som tonåring. Det var läääänge sen, ungifär lika länge sedan som jag var i tonåren, Do'h! Jag minns hur man blev alldeles öm runt om munnen för att killen kanske hade skäggstubb eller för att man gnussat runt med saliv och värme i flera timmar. Brukar ni tonårshånglas?

3 comments:

  1. Haha, ja faktiskt så brukar jag och min pojkvän tokhångla allt som oftast. Oftast leder det även till mer än just hångel, detta är en riktig turn on för oss båda!^^
    Jag personligen älskar att hångla, tycker att det är en viktig del av förspelet samt under sexakten:)

    ReplyDelete
  2. Mmm, hångel är underbart. Det brukar förekomma i stor mängd när jag och Ami är tillsammans, då vi båda älskar att kyssas och hångla, och det leder ofta till härligt sex.

    Jag tror aldrig jag skulle kunna ha sex utan kyssar. Det tänder mig oerhört :)

    ReplyDelete
  3. Måste hålla med Klumpe, att ha sex utan kyssar skulle inte fungera för min del.
    Jag vet människor som är KK´s eller så, som bestämmer innan att de inte ska kyssas under sexakten, utan att det bara handlar om sex.
    För min del skulle det vara helt ohållbart.
    Jag kan väl känna att kan jag inte ens kyssa personen ifråga som jag ska ha ett intimt umgänge med, så skulle jag fråga mig själv om jag ens ville ha sex (!?) med personen då..
    Men alla är vi ju olika.

    ReplyDelete